Deelnemers

Speels Collectief
Speels Collectief is een divers, mixed-abled theatergezelschap gevestigd in Arnhem. We bevragen de norm, zoeken verwondering en omarmen het ongewone. Ons gezelschap bestaat uit professionals en amateurs, studenten en afgestudeerden, mensen met en zonder beperking.
Lees verder
Muziektheater Rood Mos
Muziektheater Rood Mos bestaat uit een ensemble van musici en acteurs uit vele windstreken van de wereld, jong en oud, professional of autodidact. Met elkaar verbonden door de nieuwsgierigheid naar elkaars verhalen, muziek en mogelijkheden.
Lees verder
025
025 In Cultuurregio 025 werken we als organisaties en instellingen samen aan een sterke culturele sector, om zo aanbod te kunnen bieden, dat nog beter aansluit op het publiek uit onze regio. 025 is de cultuurregio Arnhem, Nijmegen en de omliggende gemeenten.
Lees verder
Theatergroep Kwatta
Theatergroep Kwatta Theatergroep Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater Het Badhuis in Nijmegen. Schrijver en regisseur Josee Hussaarts is de artistiek directeur van Theatergroep Kwatta.
Lees verder
Toneelgroep Greppel
Toneelgroep Greppel Deze zomer gaat TG Greppel op pad met de voorstelling, of beter installatie, Hokjesdenken. Met Hokjesdenken prikkelt TG Greppel op speelse wijze de nieuwsgierigheid naar een ander perspectief.
Lees verder